Ο αντιδήμαρχος Σερρών Χ. Γρηγοριάδης προτείνει ευθανασία σε όλα τα πίτμπουλ του Κυνοκομείου.

Και μετά τη βράβευση της Γερμανικής Φιλοζωικής στις 12 Μαρτίου από το Δήμο Σερρών, για τη συνδρομή της στη διαχείριση του κυνοκομείου μας…ήρθαν χθες και οι προτάσεις ευθανασίας !!! Ναι, σωστά διαβάσατε, στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της 5μελους επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ πρόεδρος της επιτροπής Χ. Γρηγοριάδης, εισηγήθηκε την ευθανασία όλων των φιλοξενούμενων αδέσποτων του κυνοκομείου που έχουν την ατυχία να είναι ράτσας πιτμπουλ μέσα σε ένα μήνα, αν δεν υιοθετηθούν από τις ντόπιες φιλοζωικές οργανώσεις!!!!
Βέβαια, προκειμένου να έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε όλες τις “νόμιμες” διαδικασίες αν δεν υιοθετηθούν τα άτυχα ζώα, φρόντισε να τα κατατάξει, χωρίς καμία απολύτως νομιμότητα και διαφάνεια, στα επιθετικά και επικίνδυνα! Όλα αυτά χωρίς να προσκομίσει στην επιτροπή κανένα στοιχείο από τα μητρώα ή τις καρτέλες των ζώων που να δικαιολογεί αυτή του την απόφαση !!
Εμείς πάντως, που ως εθελοντές έχουμε διαχειριστεί άπειρες φορές σκυλιά τέτοιας ράτσας, ζώα ταλαιπωρημένα από κυνομαχίες όπως ο γλυκός Παντελής ή ο Μπρούνο μας και άλλα δυστυχισμένα και κακοποιημένα ζώα όπως η Μέλα, η Σάρα και η Πιτμπουλίνα μας αναρωτιώμαστε πως είναι δυνατόν κάποιος να θεωρείται αρμόδιος για ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο κομμάτι όπως είναι τα ανυπεράσπιστα ζώα κ ταυτόχρονα να διακατέχεται από τέτοια ασχετοσύνη, υποκρισία και ζωοφοβία!!!
Ατυχώς για αυτόν κ τα μεγαλόπνοα σχέδια του να ξεφορτωθεί ότι δεν εξάγεται στη Γερμανία, αλλά ευτυχώς για τα ζώα, να τον ενημερώσουμε ότι απλά δεν θα του περάσει!!!

Facebook Profile photo
News Reporter

Leave a Reply

%d bloggers like this: