ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΑΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ PET SHOP ΤΟΥ ΙΔΊΟΥ

Σήμερα 25/8/2017 @ 10:00 πμ – 01:00 μμ

όλοι στο δικαστικό Μέγαρο Πατρέων, για την εκδίκαση της υπόθεσης κατά του ιδιοκτήτη του Ιππόκαμπου ,στα Σαγεϊκα Αχαΐας, όπου βρέθηκαν ζώα νεκρά, ετοιμοθάνατα άλλα και δεμένα χειροπόδαρα και αφου δεκάδες καταγγελίες έχουν γίνει και για τα pet shop , του ιδίου στην Πάτρα. Επιτέλους, κάτι αλλάζει και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί, η φωνή μας να είναι τοσο δυνατή ώστε να γίνει κατάσχεση των ζώων που έχουν απομείνει εκεί και οριστικό κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων του  υπανθρώπου ,που εκμεταλλέυεται και βασανίζει τα ζώα. Πρέπει η δικαιοσύνη να λειτουργήσει και η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

 

Εφιαλτική εικόνα σε ζωολογικό κήπο στην Αχαΐα – Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε σκελετούς ζώων – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟ

Σοκ και δέος στην έφοδο της αστυνομίας σε επιχείρηση στην Αχαΐα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, όπου ζουν υπό καθεστώς αιχμαλωσίας άγρια και ήμερα ζώα, λιοντάρια, τίγρεις, ελάφια και πολλά άλλα. Η επιχείρηση  πραγματοποιήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε η Πανελλήνια Ζωοφιλική Ομοσπονδία με στοιχεία προς όλες τις αρμόδιες αρχές καταγγέλλοντας τα όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στους χώρους της επιχείρησης επισκέψιμους και μη επισκέψιμους.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε σκελετούς ζώων αλλά και μπρος στα μάτια τους πέθαιναν ζώα, τα οποία ήταν πισθάγκωνα δεμένα

Ο ιδιόκτητης συνελήφθη τα δε μέχρι τώρα πρόστιμα που του επεβλήθησαν κατά πληροφορίες της Πανελλήνιας Ζωοφιλικής Ομοσπονδίας, ανέρχονται σε 60.000 ευρώ.

«Στόχος μας, πέρα απο την τιμωρία του, να κλείσει ο χώρος αυτός, όπου πολλά ζώα ζουν κάτω απο άθλιες συνθήκες και πεθαίνουν συνεχώς προφανώς απο έλλειψη φροντίδας, απο ασθένειες, απο μοναξιά και κατάθλιψη¨γράφει στην ιστοσελίδα της.

Η Ομοσπονδία τον τελευταίο καιρό δέχτηκε καταγγελίες για τον συγκεκριμένο χώρο και για τις συνθήκες διαμονής των ζώων, οι οποίες ήταν καιρό τώρα γνωστές στην περιοχή αλλά κανείς δεν προέβαινε στις απαιτουμενες ενέργειες

Λυπούμαστε για ένα επιπλέον λόγο. Γιατί τον χώρο αυτό επισκέπτονταν όλα αυτά τα χρόνια και σχολεία αδυνατούμε δε να κατανοήσουμε, πως υπάρχουν δάσκαλοι που πραγματοποιούν “εκπαιδευτικές” εκδρομές δείχνοντας στα μικρά παιδιά τα υπερήφανα αυτά ζώα να ζουν τυραννισμένα μέσα στις άθλιες φυλακές τους.

Το υπουργείο Παιδείας στο οποίο και πάλι θα απευθυνθούμε θα πρέπει να απαγορεύσει επιτελούς τις “εκπαιδευτικές” αυτές εκδρομές όπου βασανισμένα αιχμάλωτα άγρια αλλά και ήμερα ζώα γίνονται θέαμα απολύτως αντιεκπαιδευτικό για τα παιδιά για να κερδίζει ο κάθε επιχειρηματίας.

Είναι ντροπή για το Υπουργείο Παιδείας να επιτρέπει να διαιωνίζονται τέτοιες καταστάσεις

Δείτε στις φωτογραφίες τι συμβαίνει πίσω απο τα φώτα και τις βιτρίνες»

Πηγή : 

You may also like...

Leave a Reply

%d bloggers like this: